Afmetingen

Merken

Type

Beschikbaarheid

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

Wat is een bronzen glijlager ?

Een bronzen glijlager is een gesinterde bronzen glijlager (legering: brons, ijzer en compact grafietbrons). Ze zijn herkenbaar aan hun poreuze structuur. Deze producten worden door de fabrikant geolied en kunnen zonder onderhoud worden gebruikt. Het zijn zelfsmerende bussen. Ze worden vooral gebruikt in stoffige omgevingen. Zij kunnen ook worden gebruikt in toepassingen waarbij zij in contact komen met water en/of vloeistoffen die verenigbaar zijn met brons. Dit product is bestand tegen temperaturen van -80°C tot + 160°C. Het draagvermogen is 35N/mm² en de wrijvingscoëfficiënt is 0,12 ~ 0,18 μ. Hun belangrijkste kenmerken zijn dat zij een hoog draagvermogen hebben, goed bestand zijn tegen schokken en trillingen en een goed warmtegeleidingsvermogen hebben. U vindt deze reeks producten over het algemeen op de markt van de chemische industrie, de automobielindustrie, de aandrijftechniek en elektrische machines, textiel en gereedschap.

Wat zijn de verschillende soorten bronzen glijlagers ?

Wij bieden verschillende referenties van bronzen glijlagers aan op onze site :

  • BNZ
  • BMF
  • BMG
  • BMD
  • BMS
  • BAI

Deze glijlagers hebben een andere referentie, maar zijn bedoeld voor een vergelijkbaar gebruik. In de referenties wordt namelijk aangegeven met welke normalisatie zij overeenkomen (Franse, Duitse, Engelse normalisatie) en waar de ribben vandaan komen (metrisch of imperiaal). Daarom is het belangrijk te weten dat ze onderling verwisselbaar zijn.

Hoe kies je een bronzen glijlager ?

Om de bronzen glijlager te kiezen die je nodig hebt, is het noodzakelijk om de afmetingen ervan te nemen. U moet namelijk de binnendiameter, de buitendiameter en de lengte meten. Zo beschikt u over de nodige gegevens om uw zoekopdracht te filteren en het product te identificeren dat u nodig hebt. Indien nodig is er ook een categorie bronzen glijlagers met flenzen.

Vind uw bronzen glijlager op 123Kogellager

Wij bieden een ruime keuze aan lagers, afdichtingen, riemen en accessoires, zodat u de onderdelen kunt vinden die u nodig hebt. Wilt u advies voordat u uw bestelling afrondt? Klanttevredenheid is een prioriteit. Daarom bieden wij u een kwaliteitsvolle klantendienst, beschikbaar per telefoon of e-mail, om u de informatie te geven die u nodig hebt. Door onze grote voorraad kunnen wij u producten aanbieden die snel leverbaar zijn tegen een zeer goede prijs.