Afmetingen

Merken

Materiaal

Type

Beschikbaarheid

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

Wat is een V-ring afdichting?

V-Ring-type afdichtingen zijn roterende asafdichtingen bestaande uit een enkele lip die zorgen voor een drukvrije afdichting op alle soorten roterende assen. Dankzij de middelpuntvliedende kracht kunnen deze afdichtingen ook worden gebruikt om uw mechanische onderdeel te beschermen tegen vet, olie of stof.

Hoe kiest u uw V-ringafdichting?

Het kiezen van de juiste V-ring is belangrijk om een ​​betrouwbare afdichting bij uw verschillende toepassingen te garanderen. Er zijn hoofdzakelijk 3 modellen v-ringafdichtingen:

  • VA-profielafdichtingen: afdichtingen van elastomeer met gezichtseffect, V-vorm, met een vlakke achterkant.
  • VS-profielafdichtingen: afdichtingen met gezichtseffect van elastomeer, V-vorm, met een conische achterkant.
  • VL-profielafdichtingen: V-vormige afdichtingen van elastomeer met gezichtseffect.

De V-ringen afdichtingen zijn bestand tegen een bedrijfstemperatuur van -30 tot +200°C en een snelheid van 10 m/s. Het materiaal is nitril (NBR) of viton (FPM).

Vind uw assortiment V-ringafdichtingen op 123Kogellager

Om uw V-ringafdichtingen gemakkelijk te vinden op de website van 123Kogellager, gaat u eerst naar de sectie gewijd aan afdichtingsproducten. Gebruik vervolgens de zoekfilters om de benodigde afmetingen op te geven op basis van de maat van de as waarop de verbinding wordt gemonteerd. Als u de exacte referentie heeft van de V-ringafdichting die u zoekt, voer deze dan direct in de zoekbalk in voor een nauwkeurigere zoekopdracht. Ontdek de verschillende voorstellen voor V-ringafdichtingen, rekening houdend met de beschikbare profielen zoals VA, VS of VL. 123Kogellager biedt u een compleet assortiment V-ringafdichtingen aan volgens uw specifieke behoeften.