Afmetingen

Merken

Type

Draad

Smering

Beschikbaarheid

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

Wat zijn T.S.F stangkoppen?

T.S.F.-stangkoppen zijn "vrouwelijke" uiteinden, dus met een getapt gat. Ze worden voornamelijk gebruikt voor universele toepassingen. Deze stangkoppen kunnen al dan niet voorzien zijn van een smeernippel. Ze zijn verkrijgbaar met zowel rechtse als linkse schroefdraad.

Wat zijn de verschillende types T.S.F stangkoppen?

Er zijn twee hoofdtypen TSF stangkoppen:

  • TSF stangkoppen zijn verkrijgbaar met een binnendiameter van 5 tot 30 mm en hebben glijvlakken in staal en brons, die gesmeerd moeten worden door middel van een smeernippel.
  • TSF.C stangkoppen hebben een inwendige diameter tot 50 mm en hebben stalen en PTFE glijvlakken. De toevoeging van het achtervoegsel "C" als generieke markering geeft aan dat ze onderhoudsvrij zijn. Met andere woorden, ze hebben geen smeernippel. In het geval van het merk DUNLOP betekent de toevoeging "C" echter dat de spoed fijner is

Stangkoppen van het type "TSF" hebben rechtse draad. Linkse draad is verkrijgbaar onder de referentie "TSFL".

Wat is het verschil tussen een "TSF" en een "SI" stangkoppen?

Er zijn twee belangrijke verschillen tussen "TSF" en "SI" stangkoppen:

  1. Samenstelling van de glijvlakken : TSF" stangkoppen kunnen glijvlakken hebben die zijn samengesteld uit staal/brons of staal/PTFE, afhankelijk van het specifieke model. Daarentegen hebben "SI" stangkoppen glijvlakken van staal/brons of staal op brons gesynthetiseerd met PTFE, afhankelijk van het specifieke model.
  2. Afmetingen: TSF"-bits zijn dikker dan "SI"-bits, maar hebben een kleinere buitenste kopdiameter.