Beschikbaarheid

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

Wat is een Belleville DIN2093 ring?

Belleville DIN2093 ringen in metrische maten, ook bekend als conische veerringen of schijfveerringen, zijn nuttig in een groot aantal toepassingen en industrieën vanwege hun speciale conische vorm. Dankzij dit ontwerp kan de sluitring onder hoge druk worden samengedrukt en toch een betrouwbare ondersteuning bieden. Belleville DIN2093 borgringen staan bekend om hun veerkrachtige eigenschappen, waardoor ze de ideale keuze zijn voor de lucht- en ruimtevaart, de automobielindustrie, de industrie en andere toepassingen met hoge intensiteit waarbij een robuuste ondersteuning vereist is.

WAAR IS HET VOOR?

Belleville DIN2093 borgringen zijn performant en bieden een uitzonderlijk draagvermogen en druksterkte, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Deze veerkrachtige componenten zijn nuttig voor zware toepassingen onder hoge druk of in kleine ruimten en bieden ook stabiliteit en schok- en trillingsdemping. Vanwege hun betrouwbaarheid, efficiëntie, sterkte en duurzaamheid stellen veel industrieën hoge eisen aan deze producten. Zij worden dan ook op grote schaal gebruikt in vele sectoren.

Wat zijn de verschillende soorten schijfveren?

In deze rubriek vindt u Belleville ringen in metrische afmetingen. Er zijn ook Belleville ringen in imperiale maten. Beide soorten sluitringen zijn verkrijgbaar in staal of roestvrij staal.

Hoe kies je een schijfveer?

Om de ideale Belleville-wasmachines te selecteren voor uw ruimtevaart-, automobiel-, industriële of andere toepassingen, zijn er twee belangrijke overwegingen. De grootte en het gebruikte materiaal zijn van groot belang. Wat de afmetingen betreft, is het van essentieel belang om bij de keuze van een sluitring de binnendiameter, de buitendiameter en de dikte te bepalen om correct vast te stellen of deze voldoet aan de Europese of de Amerikaanse normen. U moet ook rekening houden met het gebruikte materiaal, staal of roestvrij staal als uw project bescherming tegen corrosie vereist. Wanneer met deze twee factoren rekening is gehouden, kunt u de ideale sluitring voor uw toepassing vinden.

Vind uw Belleville wasmachine DIN2093 op 123Kogellager

Bent u op zoek naar een hoogwaardige DIN2093 Belleville ring voor uw toepassing? Zoek dan niet verder, 123Kogellager is de oplossing! Wij hebben alles wat u nodig heeft: lagers, afdichtingen, riemen en andere accessoires. Daarnaast bieden wij ook Belleville wasmachines aan tegen scherpe prijzen. Onze eersteklas voorraad stelt ons in staat u te voorzien van producten van topkwaliteit tegen een concurrerende prijs, snel geleverd. Als u iets speciaals nodig heeft.