Afmetingen

Materiaal

Type

Beschikbaarheid

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

Wat is een hydraulische afdichting?

De hydraulische afdichting is een U-vormig onderdeel. Dit product wordt gebruikt om vloeistoflekkage van bewegende delen te voorkomen. Deze reeks afdichtingen is bestand tegen druk en kan meer of minder stijf zijn, afhankelijk van het gebruikte materiaal. Deze afdichting is vooral bekend als zuiger- of cilinderafdichting.

Wat zijn de verschillende soorten hydraulische afdichtingen?

Er zijn verschillende profielen voor deze artikelen en verschillende materialen voor verschillende toepassingen.

Het profiel van de hydraulische afdichtingen :

Bij 123Kogellager vindt u verschillende profielen voor hydraulische afdichtingen. Het profiel bepaalt de vorm van het product. Er zijn afdichtingen waarbij beide lippen even groot zijn (Amerikaanse referentie), zuigerafdichtingen waarbij de binnenlip langer is dan de buitenlip (UP-referentie) en omgekeerd stangafdichtingen waarbij de buitenlip langer is dan de binnenlip (referentie UT). U kunt deze verschillende profielen zien in de diagrammen op de productpagina's.

Hydraulische afdichtingsmaterialen:

De twee belangrijkste materialen voor deze productcategorie zijn Nitril (NBR) en Polyurethaan (PU).

  • NBR wordt vaak gebruikt wanneer de afdichting bestand is tegen lage druk (≃ 150 bar). Het is dus flexibel en kan gemakkelijk worden gebogen voor de installatie.
  • PU is een materiaal dat bestand is tegen hogere drukken (≃ 350 bar). Deze pakking heeft dus een hogere hardheid.

Hoe kies je een hydraulische afdichting?

Om de juiste hydraulische afdichting voor uw behoeften te selecteren, is het noodzakelijk de afmetingen ervan te bepalen, evenals de druk die door het gebruik wordt ondersteund.

Ons advies voor het meten van elke verbinding is het gebruik van een schuifmaat. Dit is het instrument waarmee u zo nauwkeurig mogelijk kunt zijn. Om te bepalen welke verbinding u nodig hebt, moet u de binnendiameter, de buitendiameter en de dikte meten.

Vind uw hydraulische afdichting op 123Kogellager

Op de website van 123Kogellager kunt u de hydraulische afdichting zoeken die aan uw behoeften voldoet. Daarvoor moet u de afmetingen en de druk waaraan hij moet weerstaan kennen. U kunt uw zoekopdracht verfijnen door de verschillende criteria van het gewenste zegel te filteren.

123Kogellager is de beste plaats om hydraulische afdichtingen te vinden tegen de beste prijs. Wij beschikken over een breed assortiment afdichtingen (hydraulische afdichtingen, spi afdichtingen, o-ringen, schraperafdichtingen), en dankzij onze aanzienlijke voorraad kunt u profiteren van een 24-uurs levering. Bovendien staat onze klantenservice klaar om uw vragen te beantwoorden en u advies te geven.