Afmetingen

Serie

Standaard

Type ketting

Aantal rijen

Beschikbaarheid

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

Wat is een sluitschakel?

Een sluitschakel voor aandrijfketting is een mechanisch apparaat dat wordt gebruikt om de uiteinden van een ketting snel en gemakkelijk met elkaar te verbinden zonder dat er extra gereedschap zoals een tang of moersleutel nodig is. Deze sluitschakel worden ook wel "quicklink" of "quickjunction link" genoemd. Deze items zijn ontworpen om een ​​snelle montage en eenvoudige demontage van kettingen mogelijk te maken, wat handig kan zijn in verschillende toepassingen, zoals de industrie, de bouw, de landbouw en zelfs in lichtere contexten zoals doe-het-zelf.

Hoe kiest u de sluitschakel voor uw aandrijfketting?

De sluitschakel bestaat meestal uit twee delen die in elkaar passen en vergrendelen. Sommige modellen kunnen met de hand worden geopend en gesloten, terwijl voor andere mogelijk speciaal gereedschap nodig is. Deze producten worden veel gebruikt als de ketting regelmatig gedemonteerd en weer in elkaar gezet moet worden, of als er een verbinding nodig is.

Om de sluitschakel die u nodig heeft te identificeren, is het noodzakelijk om de referentie van de bijbehorende aandrijfketting te kennen. Als u de referentie niet kent, moet u deze identificeren door de steek van uw aandrijfketting te meten.

Vind uw sluitschakel op 123Kogellager

Met trots bieden wij u een selectie producten aan die aan al uw eisen op het gebied van aandrijftechniek voldoen. Onze kwaliteitsproducten zijn afkomstig van de beste merken op de markt en garanderen uitzonderlijke resultaten tijdens uw verschillende montages. Of u nu op zoek bent naar sluitschakel voor industriële toepassingen of voor uw persoonlijke uitrusting, onze uitgebreide inventaris garandeert een snelle beschikbaarheid. Bovendien maken onze concurrerende prijzen het kopen bij ons niet alleen gemakkelijk, maar ook voordelig. Voeg uw artikelen met vertrouwen toe aan uw winkelwagen, want snelle levering is een van onze prioriteiten. Kies uit verschillende soorten snelspanners, geschikt voor verschillende snelheden en koppelingen, en zie waarom onze tevreden klanten positieve recensies achterlaten.