Afmetingen

Merken

Draad

Smering

Beschikbaarheid

picto_need_help

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

SIR-50-ES-SKF SKF
TAPR STANGKOP

SIR-50-ES-SKF

Binnendiameter 50 Buitendiameter 75 Dikte 25 0

€ 320,93 INCLUSIEF BTW

GIHRK50-DO-SKF SKF
TAPR STANGKOP

GIHRK50-DO-SKF

Binnendiameter 50 Buitendiameter 75 Dikte 25 0

€ 320,93 INCLUSIEF BTW

Wat zijn TAPR gelenkkopfe?

TAPR gewrichtslagers zijn stangkoppen voor hydraulische componenten. Ze bestaan uit een lichaam met schroefdraad. De glijvlakcombinatie is staal/staal voor alle types. Ze hebben ook een smeernippel.

Wat zijn de verschillende types TAPR-Gelenkkopfe?

Er zijn 4 soorten TAPR-stangkoppen:

  • De TAPR.N stangkoppen zijn stangkoppen voor hydraulische componenten. De binnendiameter kan variëren van 20 tot 120 mm.
  • De TAPR.U stangkurk is vergelijkbaar met de "TAPR.N" stangkurk, maar bij het "TAPR.U" type kan de schroefdraad op de as worden vastgezet door middel van vergrendelingen.
  • De TAPR.DO stangtap is ook een stangtap voor hydraulische componenten. De binnendiameter kan variëren van 12 tot 100 mm. De schroefdraad kan worden vergrendeld door middel van voorzieningen op de schacht. Deze stift wordt vooral gebruikt in de hydraulische sector voor cilinders met een druk van 160 bar.
  • De TAPR.CE stangschroefdraad voor hydraulische componenten heeft een binnendiameter tussen 12 en 200 mm. De schroefdraad kan worden vergrendeld door middel van voorzieningen op de schacht. Deze nippel wordt vooral gebruikt in de hydraulische sector voor cilinders met een druk van 160 bar. Deze nippel is langer dan de nippels uit de series "TAPR.N" en "TAPR.U".