Afmetingen

Merken

Beschikbaarheid

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

Wat is een versnellingsbaklager?

Een versnellingsbaklager is een soort lager dat helpt om het vermogen van de motor over te brengen op de transmissie. Zonder deze lagers zou de transmissie niet goed werken en zou de auto niet rijden. Er zijn vele soorten versnellingsbaklagers, elk ontworpen voor een specifieke toepassing. Sommige lagers zijn ontworpen om zware lasten te dragen, terwijl andere lichter zijn en gebruikt kunnen worden voor gevoeligere toepassingen.

Hoe werken versnellingsbaklagers?

Lagers van versnellingsbakken bestaan uit twee hoofdonderdelen: de binnenring en de buitenring. De binnenring is gemonteerd op de transmissieas, terwijl de buitenring is gemonteerd op het transmissiehuis. Tussen deze twee ringen zit een reeks kogels of rollen die de wrijving verminderen en de transmissie soepel laten lopen.

Waarom zijn versnellingsbaklagers belangrijk?

Transmissielagers zijn belangrijk omdat ze de wrijving tussen de bewegende onderdelen van de transmissie helpen verminderen. Dit maakt de transmissie efficiënter en voorkomt slijtage van de onderdelen.

Vind uw versnellingsbaklager op 123Kogellager

Op de 123Kogellager website kunt u gebruik maken van de zoekfunctie om een lager voor uw versnellingsbak te vinden dat voldoet aan uw behoeften en tegen de beste prijs. Als u wilt, kunt u uw zoekopdracht filteren op een specifiek merk. U kunt ook de afmetingen en andere technische kenmerken selecteren van het lager dat u nodig hebt.

123Kogellager is de referentie voor lagers. We hebben een grote voorraad lagers, zodat u snel de lagers kunt vinden die u nodig hebt. We bieden ook expresleveringen aan, zodat je je lagers snel in huis hebt. En last but not least hebben we een beschikbare en attente klantenservice, dus als je vragen hebt, helpen we je graag.