Afmetingen

Merken

Beschikbaarheid

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

Wat is een MB type borgring?

Er zijn vele soorten sluitringen die in verschillende toepassingen worden gebruikt. Een van deze typen is de MB-type borgring. Het is een dunne schijf met tanden van staalplaat die met de borgmoeren wordt gemonteerd. Dit type sluitring is een betrouwbaar bevestigingsmiddel.

Waarvoor dient een MB Borgring?

Borgringen van het MB-type worden meestal gebruikt met borgmoeren of adapterhulzen. Dit onderdeel wordt gebruikt om de klemmoer van het KM-type te blokkeren.

Borgringen van het type MB worden meestal gebruikt in combinatie met klemmoeren of klembussen. Dit onderdeel dient om de KM klemmoer vast te zetten.

Hoe installeer ik een MB borgring?

De montage van een MB borgring is betrekkelijk eenvoudig. Het wordt in de groef op de as geplaatst. De tanden van deze ring blokkeren de moer, als zij over een van de inkepingen in de omtrek van de moer vallen.

Vind uw remschijf op 123Kogellager

Als u op zoek bent naar een MB type remschijf, dan bent u bij 123Kogellager aan het juiste adres. U vindt dit onderdeel in verschillende maten. U kunt ook de juiste moer vinden voor uw wasmachine en omgekeerd. Om u te helpen het product te vinden dat u zoekt, zijn er zoekfilters beschikbaar. Zo kunt u uw zoekopdracht sorteren op afmetingen (binnendiameter, buitendiameter en dikte) en merken.

Vandaag zijn wij de referentie op het gebied van kogellagers en aanverwante accessoires. Wij bieden u een breed scala aan producten in verschillende maten, van verschillende merken en tegen zeer goede prijzen. Dankzij onze grote voorraad producten en technische onderdelen kunt u profiteren van een snelle levering. Aarzel dus niet om uw bestelling te plaatsen en neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie!