Afmetingen

Merken

Beschikbaarheid

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

Wat is een klembus taperlock hub?

Een klembus taperlock katrolnaaf is een onderdeel van een mechanisme dat wordt gebruikt in krachtoverbrengingssystemen, zoals riem- en katrolsystemen. Katrollen zijn wielen met een groef rond de buitenrand, ontworpen voor een riem. Klembus taperlock zijn de centrale delen van katrollen, waarbij de katrol is bevestigd aan een roterende as of as. Dankzij de klembus taperlock naaf hoeft u uw katrol niet machinaal te bewerken, afhankelijk van de montage.

De poelienaaf is vaak ontworpen om veilig over een motoras of andere roterende as te passen. Eenmaal op zijn plaats brengt de naaf de rotatie van de as over op de poelie zelf, die deze beweging op zijn beurt doorgeeft aan een aangesloten riem. Hierdoor kan kracht worden overgedragen van een motor of bewegingsbron naar andere delen van een mechanisch systeem.

Wat zijn de verschillende modellen klembus taperlock?

Klembus taperlock voor katrollen zijn vaak ontworpen om verwijderbaar te zijn om installatie, onderhoud of vervanging van componenten te vergemakkelijken. Ze kunnen van verschillende materialen worden gemaakt, afhankelijk van de specifieke belasting en gebruiksvereisten van het mechanische systeem.

Hoe kiest u uw klembus taperlock?

Om de klembus taperlock te kiezen, is het noodzakelijk om te weten op welk type katrol deze wordt gemonteerd. Wij bieden 4 modellen trapeziumvormige riemschijven, SPA, SPB, SPC en SPZ riemschijven. De benodigde typen klembus taperlock zijn gestandaardiseerd afhankelijk van de gewenste poelie. Zodra de poeliereferentie is geïdentificeerd, kunt u vrij eenvoudig de bijbehorende klembus taperlock vinden. Voor de referentiepoelie 80-SPA-1-1210-OPTIBELT is het vereiste type klembus taperlock bijvoorbeeld 1210. U zult dan het exacte model moeten kiezen op basis van de diameter van uw as.

Vind uw klembus taperlock op 123Kogellager

Bij 123Kogellager kunt u uw zoektocht gemakkelijker maken door onze filters te gebruiken om het product te identificeren dat u nodig heeft. Voor uw assemblages is een breed scala aan krachtoverbrengingsproducten beschikbaar. Of het nu de riem, de v-riemschijf of de klembus taperlock betreft, wij hebben voorraad waardoor u de producten snel bij u thuis kunt ontvangen. Aarzel niet om ons per e-mail of telefoon te contacteren als u verder advies of informatie wenst.