Afmetingen

Merken

Sectie

Beschikbaarheid

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

Wat is een DIN-variatorriem?

De variatorriem biedt een grote flexibiliteit op het gebied van snelheid en vermogen, waardoor hij zeer nuttig is in allerlei toepassingen zoals pompen, ventilatoren, compressoren, tractoren, maaidorsers en zaaimachines. De riem is voornamelijk gemaakt van vezelversterkt rubber, is zeer resistent en flexibel genoeg om te werken onder verschillende snelheden en belastingsomstandigheden. Het wordt vaak gebruikt in de industriële en agrarische sector en zorgt voor een soepele, schokvrije transmissie, waardoor de energie-efficiëntie wordt gemaximaliseerd en optimale prestaties worden gegarandeerd.

Wat zijn de verschillende soorten DIN-variatorriemen?

DIN-aandrijfriemen zijn riemen die, zoals hun naam al zegt, voldoen aan de DIN-normen. DIN-normen zijn Duitse normen die worden opgesteld door het Duitse normalisatie-instituut. Ze definiëren uniforme normen voor producten en processen, met betrekking tot aspecten zoals kwaliteit, prestaties, kenmerken, afmetingen en vele andere. Wij bieden de volgende DIN-aandrijfriemen aan:

  • VS13: variatorriem met een doorsnede van 13x6mm.
  • VS22: variatorriem met een 22x8mm doorsnede.
  • VS28: variatorriem met 28x8mm doorsnede.
  • VS37: variatorriem met een 37x10mm doorsnede.
  • VS47: variatorriem met een doorsnede van 47x13mm.
  • VS55: variatorriem met een doorsnede van 55x16mm.

Bij 123Kogellager bieden we voor dit type product voornamelijk de merken OPTIBELT, CONTITECH en DUNLOP aan. Deze merken bieden aandrijfriemen van hoge kwaliteit, ontworpen voor langdurige prestaties en betrouwbaarheid. Deze secties zijn verkrijgbaar in een groot aantal lengtes. Als je een riem hebt met een sectie die niet beschikbaar is op onze site, nodigen we je uit om contact op te nemen met onze klantenservice zodat we de riem die je nodig hebt kunnen zoeken en vinden.

Hoe kies ik een DIN-variatorriem?

Wanneer je op zoek bent naar de juiste variatorriem voor je apparatuur, is het cruciaal om het originele onderdeelnummer of de bijbehorende afmetingen in aanmerking te nemen. Als je het originele onderdeelnummer hebt, kun je dit invoeren in de zoekbalk op onze website om het te identificeren en eenvoudig toe te voegen aan je winkelmandje. Als je deze referentie niet hebt, is het belangrijk om de dwarsdoorsnede en interne lengte van de riem te kennen. Om de dwarsdoorsnede te bepalen, d.w.z. de hoogte en breedte van de riem, raden we je aan een schuifmaat te gebruiken voor een nauwkeurige meting. Voor de lengte kun je een speciale liniaal voor het meten van riemen (MESSLAT genaamd) of een meetlint gebruiken.

Vind uw DIN variatorriemen op 123Kogellager

Wanneer u besluit uw DIN-aandrijfriem bij 123Kogellager te bestellen, profiteert u van een aantal voordelen. Ten eerste bieden wij u een grote catalogus met hoogwaardige DIN-aandrijfriemen die voldoen aan de huidige normen en eisen. U kunt er zeker van zijn dat u een betrouwbaar product met hoge prestaties ontvangt, dat ervoor zorgt dat uw apparatuur optimaal functioneert.

Bovendien hechten we veel belang aan klanttevredenheid. Als u een vraag hebt, staat ons team van experts van maandag tot vrijdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u persoonlijk advies te geven. Wij zetten ons in voor een snelle en betrouwbare levering van uw DIN-riem, zodat u snel weer aan de slag kunt. Dus als u 123Kogellager kiest, krijgt u kwaliteitsservice, een breed assortiment producten, de beste gebruikerservaring en toegewijde klantenservice.